– Mycket fräschare när jag är brun

Annika bor i Skåne nära havet och jobbar till vardags som förskolelärare. Hon har använt Betakaroten i många år.
– Jag känner mig mycket fräschare när jag är brun, så att ta Betakaroten är en självklarhet för mig. Det ger bra effekt helt enkelt, säger hon.

Gillar solen

I sitt jobb är Annika ute mycket i solen, och hon reser gärna till värmen så ofta det går – gärna under vinterhalvåret.
– Senast reste vi till Fuerteventura i december. Då är det skönt att redan vara igång med Betakaroten och göra det man kan för att brännan ska hålla i sig när man väl är hemma igen.

Förr solade Annika solarium regelbundet, något hon slutat med.
– Det är länge sedan jag gick till ett solarium nu. Tidigare gjorde jag det regelbundet, men det är ju farligt. Att äta extra Betakaroten är ett mycket, mycket bättre sätt att hålla i brännan.

Enkel metod

Annika tycker att Betakaroten är en enkel metod att använda för att brännan ska hålla i sig.
– Jag tar en tablett om dagen, det går på rutin. Jag tänker inte på det längre. Jag har aldrig upplevt något problem med Betakaroten och kan därför rekommendera den till andra. Det är bara en förstärkning och inget nytt som inte redan finns i kroppen, avslutar hon.

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!