– Äntligen kan jag njuta av solen

Så här blev Marianne Bøe av med sina problem med soleksem.

– Det har varit så här ända sedan jag var liten. Varje vår och sommar fick jag utslag, speciellt på bröstet och armarna. En sak som är säker är att det förtar mycket av glädjen med att vara ute, säger Marianne Bøe.

– Jag har alltid vetat vad som väntade när jag kom in igen, nämligen röda utslag och kraftig klåda. Fuktighetskrämen har därför varit en ständig följeslagare under alla år, berättar 32-åringen från orten Drøbak i närheten av Oslo.

Slipper utslag och klåda

– Jag bor i en sommaridyll så det har förstås varit tråkigt att jag inte har kunnat njuta av den vackra årstiden fullt ut, säger Marianne.

Men situationen förändrades då Marianne blev tipsad om att betakaroten kunde vara effektivt mot soleksem. Efter bara en kort period var hennes problem som bortblåsta.

– Det är otroligt skönt att äntligen kunna njuta av sommaren utan problem. Att slippa utslag och klåda gör verkligen underverk för livskvaliteten

– Man åker ju till varmare breddgrader för att få uppleva sol och sommar. Jag blev därför väldigt glad över att mina betakarotentabletter fungerade så bra. Det var så härligt att kunna gå ut på kvällen i en lätt sommarklänning utan stora, röda utslag på kroppen. Dessutom fick jag en väldigt fin bränna som höll i sig länge efter att jag kom hem till Norge igen säger Marianne och ler medan hon berättar om förra årets familjesemester på Rhodos.

Föredrar originalvarianten

Marianne använder sig av Betakaroten Original, som hon började med efter att tidigare ha använt en annan betakarotenprodukt som hon köpt i butik.

– Den första produkten jag provade fungerade inte speciellt bra. Därför är jag väldigt glad över att jag bestämde mig för att prova Betakaroten Original. Vissa säger att betakaroten ger missfärgningar och pigmentfläckar men jag har inte upplevt några biverkningar alls. Jag tycker att Betakaroten Original är en trygg och mycket effektiv produkt som jag kan rekommendera till andra som har problem med soleksem.

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!