– Den bruna färgen kommer nästan av sig själv

– Jag känner mig lite extra glad när jag är brun. Och när jag använder mig av betakaroten kommer färgen nästan av sig själv, säger Silje Valentine (39).

Det är fortfarande försommar i Norge, men det kan man inte tro efter att ha träffat Silje Valentine. 39-åringen från Hommersåk i sydvästra Norge har redan en färg som borde innebära att hon har spenderat många timmar i solstolen.

– Jag älskar sol och sommar. Men som tur är så slipper jag jobba speciellt hårt för att bli brun. Färgen kommer nästan av sig själv, säger Silje och ler.

Det lilla extra

Hon började med betakaroten för att hon ville behålla den fina färgen efter en solsemester. Det gav mersmak.

– Det är lätt att vänja sig vid att vara brun. Det ger det där lilla extra i vardagen och jag får ofta höra att jag ser så pigg och “fräsch” ut. Det är sådant man blir lite extra glad av och det känns inte särskilt lockande att gå tillbaka till “gamla bleka Silje”, säger hon.

Bäst effekt

Silje använder sig av betakaroten varje dag, året runt. Hon rekommenderar att man använder sig av produkten åtminstone ett tag innan man vistas mycket i solen.

– Det ger bäst effekt, säger Silje och berättar om en resa till Spanien tillsammans med sina väninnor.

– Som “experten” i gänget fick jag frågan om när det var bäst att börja med betakaroten. Jag rekommenderade dem att börja några veckar innan avresa, och det funkade bra. Efter en vecka i Spanien kom vi hem bruna och fina, även om solen lyst med sin frånvaro under stora delar av semestern, säger hon och ler.

Bränner sig inte

Som resekonsulent hjälper Silje solhungriga norrmän att ta sig till varmare breddgrader och att resa själv är på ett sätt en del av jobbet. Favoritdestinationen är den idylliska ön Tobago i Karibien.

– Där besöker vi vänner och bekanta och njuter av solen. Och betakaroten-tabletterna är förstås med på resan och på så vis får jag både en fin brun färg och ett extra skydd mot den stekande solen. Något av det jag tycker bäst om med betakaroten är att jag kan använda solkräm med hög solskyddsfaktor och ändå få fin färg snabbt. Det är viktigt att ta hand om sin hud och det är skönt att veta att betakaroten är en säker produkt, säger Silje.

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!