Eksemfri och brun med Betakaroten

Kristin Fager från Katrineholm älskar solen men hade länge problem med soleksem. När hon började använda Betakaroten upplevde hon att problemen försvann. Nu är hon ute i solen så ofta som hon kan och reser till Spanien minst två gånger om året.

Lösning på livslångt problem

Kristin fick problem med soleksem redan vid 20 års ålder och levde en stor del av sitt liv utan att veta vad hon skulle göra åt det. Idag är hon 63 och använder Betakaroten regelbundet.

Jag upplever att det har löst problemet, jag har inte eksem längre. Jag önskar att jag hade känt till Betakaroten när jag var 20, berättar Kristin.

Brun året om


Till en början använde Kristin bara Betakaroten i samband med sina årliga resor till Spanien. Det hjälpte mot eksemen, men fick också solbrännan att stanna kvar längre efter resan. Numera använder hon Betakaroten regelbundet, eftersom hon tycker att det gör henne lite brunare även på vintern.
För mig har det blivit till en god vana. Jag känner mig brun och fräsch året om.

Avundsjuka vänner

Bland Kristins vänner verkar Betakarotenet också ge effekt. Hon får ofta positiva kommentarer om hur brun hon är. Men själv tar hon det med ro.
Det viktigaste i livet är förstås inte att vara brun, men jag känner mig lite fräschare och bättre av att vara det. Så till mina vänner som också är intresserade av det berättar jag mer än gärna att de borde använda Betakaroten.

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!