Fri att vara utomhus

Gunilla Kolm hade länge blek och solkänslig hy. Hon kände en begränsning i sitt liv i och med att hon blev röd så fort hon var ute i solen en längre stund. Med Betakaroten blev Gunilla fri att njuta av naturen på sina egna villkor.

Viktigt att kunna ladda upp batterierna

Den 57-åriga folkhögskolerektorn Gunilla bor precis vid kanten av Dalarnas vackra insjö Siljan. Jobbet som rektor är intensivt och tar mycket tid, så på sin fritid vill hon kunna njuta i fulla drag av den vackra natur hon lever i. Gunilla gillar att vara på sjön, går i skogen och så badar hon i Siljan nästan varje dag mellan april och oktober.

-För mig är det ett sätt att ladda batterierna, och Betakaroten ger mig större möjlighet att vara ute och återhämta mig.

 

Friare med Betakaroten

Innan Gunilla upptäckte Betakaroten hade hon känslig och ljus hy. Hon upplevde det som att det hindrade henne från att njuta av naturen och solen som hon ville. Med Betakaroten tycker hon att huden blir brunare snabbare, men Gunilla poängterar att det inte är hudtonen som är det väsentliga.

-Det är väl inte så himla viktigt att vara brun, det viktiga är att jag får vara ute utan att vara rädd för att bränna mig.

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!