– Känner mig lite extra glad när jag är brun

Silje jobbar som konsult på ett resebolag och hjälper dagligen solhungriga norrmän att ta sig till soliga platser. Hon vet också hur man på bästa sätt får den fina, bruna färgen att hålla i sig efter semestern.

– Jag började ta Betakaroten eftersom jag ville behålla min solbränna så länge som möjligt efter att jag kom hem. Det var alltid lite deppigt att se den bruna färgen sakta men säkert försvinna efter semestern. Här hemma är solen inte till speciellt stor hjälp, säger Silje och skrattar medan hon tittar upp mot den grå vinterhimlen.

Silje har under de senaste två åren tagit Betakaroten dagligen. Det är lätt att vänja sig vid att vara brun och det är en känsla man gärna vill behålla, menar tvåbarnsmamman från byn Hommersåk i Norge.

“Det är viktigt att ta hand om huden och därför använder jag alltid både solskyddsfaktor och Betakaroten när jag vistas i solen.”

Hon vet hur man bäst tar vara på solen, men hon är noga med att alltid skydda sig med solkräm och Betakaroten.

– Det sätter guldkant på min vardag, jag känner mig alltid lite extra glad och jag får ständigt höra att jag ser både vacker och fräsch ut. Att vara brun och känna sig fin är härligt och tanken på att återgå till min annars väldigt bleka vinterhy är inte speciellt lockande.

Rekommenderar till andra

Silje har aldrig upplevt några biverkningar eller andra negativa effekter av att ta Betakaroten och hon tipsar ofta vänner och bekanta om produkten.

– Både min syster, min mamma och flera av mina vänner har börjat med Betakaroten, så nu är vi snart familjen ”brun och fin”! För mig är det viktigt att veta att Betakaroten är en trygg och bra produkt. Det är viktigt att ta hand om huden och därför använder jag alltid både solskyddsfaktor och Betakaroten när jag vistas i solen, avslutar hon.

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!