Perfekt för ett aktivt liv!

63-åriga Mona Persson från Tyringe lever ett aktivt liv fullt av aktiviteter och resor. För henne är en tablett Betakaroten på morgonen en självklar rutin som gör att hon känner sig frisk och kry året om.

En känsla av energi

Ingen kan anklaga Mona för att ligga på latsidan. Hon jobbar heltid i ett skolkök, gymmar tre gånger i veckan, dansar gammeldans och sköter om sin 1 200 kvadratmeter stora tomt. Dessutom promenerar hon med sin lilla blandras Ludde varje dag.
Betakaroten gör verkligen skillnad i mitt liv. Jag bränner mig inte lika lätt i solen, vilket gör att jag kan vara ute och hålla igång mer. Att vara brun året om ger mig dessutom en känsla av friskhet och energi att ta mig an alla mina aktiviteter med.

Solbrun mycket längre

Mona åker ofta utomlands och var senast på Gran Canaria, vilket fortfarande syns på hennes solbruna hy.
Jag kom hem för en månad sedan, men tack vare Betakaroten frågar folk mig fortfarande om jag nyligen kommit hem från en solresa.

Mer tid över

Mona är mycket nöjd över att prenumerera på Betakaroten. Det gör att hon har lättare att hinna med sitt aktiva liv. Tabletterna kommer hem med posten och Mona kan enkelt hämta dem i brevlådan.
Istället för att stressa runt i stan och springa in på apotek kan jag lägga tiden på en härlig promenad med min hund. Att få Betakaroten hemskickat är verkligen perfekt för ett aktivt liv!

Prova till halva priset.

Ja, tack! Jag vill beställa Betakaroten Original. Köp nu och få halva priset på första leveransen. Vi levererar inom 3-10 dagar. Fyll i formuläret.

Nu endast 179 kronor. Fri frakt.

Beställ betakaroten
  • 10 siffror

Jag vill beställa 2 månaders förbrukning av Betakaroten för endast 179 kronor. Produkten säljs som abonnemang utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag varannan månad, fram till att abonnemanget sägs upp, 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 179 kronor per månad (358 kr varannan månad). Alla försändelser har FRI frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi är tillgängliga för dig!

Du får produkten direkt i brevlådan

Alltid fri frakt!