Kundfördelar

Tryggt och enkelt

Produktgaranti

Vi garanterar att du får säkra och effektiva produkter som är tillverkade i enlighet med GMP-standard och Livsmedelsverkets regler. Samtliga varupartier kontrolleras externt vad gäller både aktiva ämnen och oönskade ingredienser. Detta är unikt på den norska marknaden och något som vi gör trots att det inte är ett myndighetskrav. För dig som kund innebär detta att du får produkter som håller vad de lovar.

Handla tryggt

Att handla på vår hemsida är både säkert och enkelt. Vi hanterar dina personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen och delar aldrig dina uppgifter med tredje part.

Vi erbjuder endast köp mot faktura vilket innebär att du aldrig behöver uppge några kontokortsuppgifter.

Ångerrätt

Du kan inom 14 dagar efter mottagandet returnera de produkter du köpt, utan att behöva ange någon orsak. Det enda du behöver göra är att kontakta oss och returnera varan i oanvänt skick. Kostnaden för returportot måste du dock betala själv.

Betala efter att du mottagit varan

Hos oss betalar du först efter att du har mottagit din vara. Detta innebär en trygghet för dig som kund. I tillägg ger vi dig 14 dagars kredit på fakturan.

Köp mer och spara pengar

Hos oss kan du handla med leveransservice eller göra större inköp med rabatt. Båda dessa alternativ har stora fördelar.

Storpack

Här är rabatten den stora fördelen. Du kan få upp till 40 % rabatt. Detta alternativ lämpar sig väl för dig som föredrar att handla med mängdrabatt och som inte tycker det är så viktigt med medlemserbjudanden och uppföljning.

Leveransservice

Med vår leveransservice får du köpa första förpackningen till halva priset och betalar därefter ordinarie pris på följande leveranser. Som abonnemangskund får du regelbundet värdefulla överraskningar, gåvor och erbjudanden i samband med försändelserna. Leveranserna kan skräddarsys enligt dina önskemål.

Fri frakt

När du handlar hos oss är frakten alltid gratis, oavsett vilken produkt du köper.

Försändelsen direkt hem i din brevlåda.

Vi skickar de produkter du beställer direkt till din brevlåda, så att du slipper hämta dem på ett utlämningsställe. Leveransen sker med Posten och du får som regel dina varor inom 2-10 dagar, beroende på var du bor.