Magasinet

 • – Den bruna färgen kommer nästan av sig själv
  Erfarenheter

  – Den bruna färgen kommer nästan av sig själv

  – Jag känner mig lite extra glad när jag är brun. Och när jag använder mig av betakaroten kommer färgen nästan av sig själv, säger Silje Valentine (39). Det är fortfarande försommar i Norge, men det kan man inte tro efter att ha träffat Silje Valentine. 39-åringen från Hommersåk i sydvästra Norge har redan en färg som borde innebära att hon har spenderat många timmar i solstolen. – Jag älskar sol och sommar. Men som tur är så slipper jag jobba speciellt hårt för att bli brun. Färgen kommer nästan av sig själv, säger Silje och ler. Det lilla extra Hon började med betakaroten för att hon ville behålla den fina färgen efter en solsemester. Det gav mersmak. – Det är lätt att vänja sig vid att vara brun. Det ger det där lilla extra i vardagen och jag får ofta höra att jag ser så pigg och “fräsch” ut. Det är sådant man blir lite extra glad av och det känns inte särskilt lockande att gå tillbaka till “gamla bleka Silje”, säger hon. Bäst effekt Silje använder sig av betakaroten varje dag, året runt. Hon rekommenderar att man använder sig av produkten åtminstone ett tag innan man vistas mycket i solen. – Det ger bäst effekt, säger Silje och berättar om en resa till Spanien tillsammans med sina väninnor. – Som “experten” i gänget fick jag frågan om när det var bäst att börja med betakaroten. Jag rekommenderade dem att börja några veckar innan avresa, och det funkade bra. Efter en vecka i Spanien kom vi hem bruna och fina, även om solen lyst med sin frånvaro under stora delar av semestern, säger hon och ler. Bränner sig inte Som resekonsulent hjälper Silje solhungriga norrmän att ta sig till varmare breddgrader och att resa själv är på ett sätt en del av jobbet. Favoritdestinationen är den idylliska ön Tobago i Karibien. – Där besöker vi vänner och bekanta och njuter av solen. Och betakaroten-tabletterna är förstås med på resan och på så vis får jag både en fin brun färg och ett extra skydd mot den stekande solen. Något av det jag tycker bäst om med betakaroten är att jag kan använda solkräm med hög solskyddsfaktor och ändå få fin färg snabbt. Det är viktigt att ta hand om sin hud och det är skönt att veta att betakaroten är en säker produkt, säger Silje.
 • – Äntligen kan jag njuta av solen

  – Äntligen kan jag njuta av solen

  Så här blev Marianne Bøe av med sina problem med soleksem.
 • – Känner mig lite extra glad när jag är brun

  – Känner mig lite extra glad när jag är brun

  Silje jobbar som konsult på ett resebolag och hjälper dagligen solhungriga norrmän att ta sig till soliga platser. Hon vet också hur man på bästa sätt får den fina, bruna färgen att hålla i sig efter semestern.
 • Fri att vara utomhus

  Fri att vara utomhus

  Gunilla Kolm hade länge blek och solkänslig hy. Hon kände en begränsning i sitt liv i och med att hon blev röd så fort hon var ute i solen en längre stund. Med Betakaroten blev Gunilla fri att njuta av naturen på sina egna villkor.
 • Perfekt för ett aktivt liv!

  Perfekt för ett aktivt liv!

  63-åriga Mona Persson från Tyringe lever ett aktivt liv fullt av aktiviteter och resor. För henne är en tablett Betakaroten på morgonen en självklar rutin som gör att hon känner sig frisk och kry året om.
 • Eksemfri och brun med Betakaroten
  Erfarenheter

  Eksemfri och brun med Betakaroten

  Kristin Fager från Katrineholm älskar solen men hade länge problem med soleksem. När hon började använda Betakaroten upplevde hon att problemen försvann. Nu är hon ute i solen så ofta som hon kan och reser till Spanien minst två gånger om året.
 • – Mycket fräschare när jag är brun

  – Mycket fräschare när jag är brun

  Annika bor i Skåne nära havet och jobbar till vardags som förskolelärare. Hon har använt Betakaroten i många år. – Jag känner mig mycket fräschare när jag är brun, så att ta Betakaroten är en självklarhet för mig. Det ger bra effekt helt enkelt, säger hon.