Om Norisma

Norisma utvecklar starka varumärken inom utvalda produktkategorier. Vi fokuserar på att ta fram effektiva och attraktiva kvalitetsprodukter.

En modern hälsokostleverantör Vi är en del av Nutricos-koncernen och har vårt ursprung i forskningsparken i Tromsö. Vi säljer våra produkter i de nordiska länderna och är en av de ledande leverantörerna inom direktleverans till konsumenter. Vi utvecklar starka varumärken inom utvalda produktkategorier och fokuserar på att ta fram effektiva och attraktiva produkter av hög kvalitet. Med vår innovativa leveransmodell, vår strävan efter att kunderna ska bli nöjda och ett stort engagemang i hälsofrågor har vi blivit mångas förstaval inom kosttillskott.

Mål och värderingar

Bidra till en god hälsa i Sverige

Genom att erbjuda förstklassiga kosttillskott vill vi bidra till att förbättra människors hälsa. I vår stressiga vardag hamnar kosten ofta i andra hand. Därför kan kosttillskott vara ett bra komplement. För den som lider av bristsjukdomar kan specifika kosttillskott vara ett sätt att förbättra hälsan och uppnå en bättre balans i vardagen. Det är dock viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte bör användas som en ersättning för en normal och varierad kosthållning. Kosttillskott ska heller inte användas som sjukdomsbehandling utan läkares rekommendation.

Nöjda kunder

Vår strävan är att alltid erbjuda förstklassig kundservice och vi vill gärna ta del av dina synpunkter på våra produkter och tjänster. Genom avancerad produktutveckling, flexibla leveranser och förstklassig kundservice erbjuder vi effektiva produkter och rådgivning till våra kunder. Hos oss kan du fråga om allt, vår kundtjänst finns tillhands för att besvara dina frågor. Vi erbjuder ständigt nya kontaktytor för vår kundservice. För närvarande kan du kontakta oss via livechatt, facebook, e-post och telefon.

Trygghet genom kvalitet

Vi fokuserar på kvalitet i alla led. Våra produkter är utvecklade i Norge, kvalitetssäkrade och innehåller endast förstklassiga råvaror. All tillverkning sker enligt norska Mattillsynets riktlinjer och Good Manufacturing Practice (GMP).

Socialt ansvar

Vi tar vårt sociala ansvar på allvar och ger varje år donationer till flera ideella organisationer. Vi stödjer ett brett spektrum av aktiviteter, från forskning om olika sjukdomar, hjälp till behövande och kampen mot svält och orättvisor i utvecklingsländer och i Norge.