Så får du mest ut av

Betakaroten Vitamintilskott

Innan solning

Starta ditt intag 1-2 veckor innan utlandsresan eller perioder där du ska vara mycket ute i solen här hemma. Med intag före intensiva solningsperioder lägger du en grund som huden mår bra av. Du kan uppehålla dig längre i solen, samtidigt som brunfärgen sitter bättre.

Hur hjälper Betakaroten Vitamintilskott dig?

Intag av Betakaroten förbereder huden för intensiv solning och skyddar mot solbränd hud och hudirritation. Betakaroten Vitamintilskott innehåller också koppar som ger en normal hud pigmentering.

Våra tips

En bra skrubb kan vara smart innan sommaren startar. När du skrubbar dig tar du bort alla döda hudceller. Fräsch, ny hud är sen klar för solning och peelingen hjälper färgen bli jämn och fin på kroppen.

Under solning

Var noga med intag av Betakaroten under solningsperioder. Intag av Betakaroten Vitamintilskott hjälper till att skydda huden mot solskador, samtidigt som den ger maximal nytta av solens strålar om du är noga med att följa ditt dagliga intag.

Hur hjälper Betakaroten Vitamintilskott dig?

Frisk hud börjar inifrån och detta gäller särskilt under perioder med mycket sol. Betakaroten är en kraftfull antioxidant som har förmågan att neutralisera fria radikaler som uppstår när du solar. Intaget begränsar UV-strålarnas skadliga effekt och hjälper till att underlätta för en djup och varaktig solbränna.

Våra tips

Låt huden gradvis anpassa sig till solen och välj en högre solskyddsfaktor i början. Var noga med fukt till huden. Sola dig gärna vid vattnet, eftersom man är bättre exponerad för solstrålar vid vatten. Att bada i saltvatten är en naturlig spa-vistelse för huden, som också bidrar till att du blir fortare brun.

Efter solning

Intag efter solning hjälper till att upprätthålla en djup och varaktig gyllenbrun solbränna. Betakaroten Vitamintilskott bör användas konsekvent under hela året, då de aktiva ingredienserna är bra för båda din hud och din kropp i allmänhet. Upprätthåll en djup och varaktig solbränna hela året!

Hur hjälper Betakaroten Vitamintilskott dig?

Betakaroten är et färgämne och omvandlas till A-vitamin i kroppen där färgämnet lagras i underhudsfettet. Därför är det smart att fortsätta att använda Betakaroten efter solning. Huden skyddar den naturliga solbrännan du har upparbetat, samtidigt som att färgningen av underhudsfettet ger en extra gyllenbrun och fräsch hudton.

Våra tips

När du kommer hem från semestern bör du fortsätta ge huden fukt, var noga med att smörja in dig! Det är också tillåtet att sola solarium för att bevara din solbränna. Använd inte så mycket tvål, då många tvålmärken tar bort hudens naturliga skydd och därmed lite av solbrännan du har upparbetat dig. Använd hudvänliga produkter som inte gör huden torr och irriterad.

Kom ihåg!

1 tablett per dag!

Kom ihåg din Betakaroten Vitamintilskott varje dag!